Afgelopen bindavond: Lapland.

Deze keer kregen we een uiteenzetting van Freddy z’n reis vorig jaar naar Lapland. Hierbij konden natuurlijk de nodige foto’s niet ontbreken. Freddy bracht op z’n eigen manier (Whiskey, iemand??) het verhaal van een week vissen in de wilde rivieren van het Noorden van Europa.

DSC_0106

Hij vertelde boeiend hoe je daar te werk moest gaan om je visje (vlagzalmen van 40 en meer) moet versieren, je moest opletten bij het waden in de grotere rivieren en hoe talrijk het visbestand er nog wel niet is waardoor er zelfs een visje op de bbq af kan. Iets wat hier totaal ondenkbaar en ‘not done’ is.

DSC_0107

Uiteindelijk gaf hij nog wat informatie mee waar je hoeft te zijn indien je interesse hebt in dit soort vakanties (www.laplandtime.nl) en wat zo’n reisje ongeveer kost (+/-1400€ maar alles hangt af van de hoeveelheid Whiskey)….

Bij deze kijken we al uit naar onze volgende bindavond. Pedro zal ons hier nog even op weg helpen om een parachutevlieg te binden. Wat voor sommige van ons (vooral ikzelf) wel eens nodig is….

Luc

Dit bericht is geplaatst in Information, Meetings. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.