Afgelopen weekend…

Zijn er twee zo zot geweest om nog eens te gaan vissen.

We hadden nog geluk dat we ons ’s avonds nog ff konden warmen bij Eddy. Want ’s nachts en ’s anderdaags viel dat dik tegen.

We hadden ons voorgenomen dat we op de Viroin gingen blijven… Dus gaan voor de moeilijke oplossing. ’s Morgens eerst nog een half uurtje geworpen aan de brug in Treignes. Dit viel echter niet mee. Omdat beten ver uit bleven en de bomen heel dicht over de schouders kwamen kijken, gingen we een koffie drinken in Le Montejoe-dinges-geweetwel.

Terwijl we onze vergunningen voor Vierves aan het regelen waren, viel ineens Eddy binnen. Hij ging de kleintjes verzorgen. In plaats van de te vissen, zijn we dan ook gaan kijken.

Ondertussen heeft bibi ook eens getest of de nieuwe vijver wel diep genoeg is. Want volgens Eddy is deze maximaal 1m diep. Viel dat even tegen… Ik stond met moeite in het water of ik moest al opletten of het klutste aan 11 graden binnen. Het vijverke is door z’n heldere water veel dieper dan het lijkt.

 

Nadien toch nog een uurke of twee gegooid in Vierves. Het was niet evident, het water was vrij hoog maar helder. Het weer zat er misschien voor iets tussen…Whatever. Het was plezant.

Uiteindelijk toch nog wat te stekken gehad maar daar bleef het bij.

 

Foto’s zeggen natuurlijk meer…

 

IMG_1569 IMG_1574 IMG_1575 IMG_1577 IMG_1578

 

Vierves is echt veelbelovend. Nu waren de omstandigheden minder maar ik kijk al uit naar het betere (najaar) weer.

Kleine REMENDER 12/05: Castingavond op Indiana. Hierover later meer…

 

Luc

Dit bericht is geplaatst in Fishing trips, Fishing trips & stories. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.