Castingavond 12 mei

Dag Iedereen,

 

Zoals we de voorlaatste keer hebben afgesproken houden we terug een castingavond.

Iedereen die wat tips wil, kan gebruiken en ook kan geven mag zeker afkomen. Dit gaat door op het terrein van “The Royal Coachman” oftewel Indiana.

Ronny zal ons daar verwelkomen en zal reeds vanaf de namiddag aanwezig zijn. Om wat extra tijd te hebben kan, wie wil, wat vroeger gestart worden. Er kan daar ook steeds een drankje genuttigd worden. Die jongens zijn op dat vlak beter voorzien dan wij ;)…

Doordat we daar voldoende water hebben, kan er ook geoefend worden met de rolworpen. Hou er wel rekening mee dat diegene die daar geen lid zijn er niet mogen vissen.

Indien het toch begint te pieken. Er zal van de club uit ook een dag georganiseerd worden om daar als niet lid te mogen vissen. Diegene die intresse hebben kunnen dat op de castingavond reeds meegeven…

Gastjes, dit is onze laatste bijeenkomst dit bindseizoen. Vanaf dan gaan we rechtstreeks naar de grote opening en een aantal andere weekends/uitstappen die georganiseerd gaan worden. Hetzij alleen NympManiac-leden maar ook met La Treignoise en The Royal Coachman… Ik probeer steeds via de website te communiceren maar dat is niet altijd mogelijk. Check ook af en toe onze Facebook. Diegene die geen lid zijn. Laat het weten of vraag via FB een lidmaatschap aan. Eddy, Pieter en ik kunnen dat dan in orde brengen.

 

Tot dan

 

Luc

Dit bericht is geplaatst in Agenda, Meetings. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.