Clubuitstap en foto’s nieuwjaarsreceptie

Afgelopen donderdag was het onze jaarlijks wederkerende nieuwjaarsreceptie. Net als vorig jaar verwachtten we een mooi aantal leden en bijna iedereen kon dan ook aanwezig zijn.

Na het nodige aperitief was geschonken (ik dacht 7 flessen…) en dan konden we aan tafel. Dit jaar eens geen stoverij, hoewel deze altijd heel lekker is, maar we gingen voor vol-au-vent met frietjes. Pedro en Hans in de keuken, Pieter en Luc als ober we waren vertrokken :)…

Nadien hebben we nog even nagepraat. We hebben dan ook een deel van het programma voor de rest van het seizoen eens overlopen (welke later nog uitgebreid aan bod komt hier). Eddy vertelde ons een en ander over het project in de Ardennen en dan kwamen we aan het punt van de jaarreis.

Dit jaar gaan we met zoveel mogelijk eens naar het buitenland. Nog steeds dichtbij maar toch verder dan normaal ;). Duitsland kan ons verwachten in het voorjaar. Ondertussen heeft iedereen een mail gekregen om te peilen naar de beschikbare data. We hebben dan ook nog eens de meevaller dat Marnick zowieso twee van de vier weekends reeds aanwezig is, wat ons het organiseren een pak makkelijker uitkomt.

Hopelijk krijgen we van jullie allemaal snel een antwoord (sommige hadden zich al gemeld na een paar uren 🙂 ) en dan kunnen we overgaan tot het vastleggen van de nodige kamers.
Indien we met 8 personen zouden zijn, is het zelfs mogelijk dat we gehele parcours kunnen afhuren.

Nog een paar sfeerbeelden van donderdag en jullie horen nog snel van ons via mail en website…

DSC_0094DSC_0091 DSC_0092 DSC_0093

Dit bericht is geplaatst in Meetings. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.