De parachutevlieg…

Gisterenavond heeft Pedro ons nog eens schitterend op sleeptouw genomen om de parachutevlieg nog eens uit de doeken te doen. Aan de hand van voorbeelden, tekeningen, met handen en benen zwaaiende bewegingen, een grote mond en veel geduld heeft hij toch enkele van ons een vlieg doen binden die waarschijnlijk nog vis kan vangen ook…

Ondertussen zaten andere leden dan maar wat te drinken en tetteren… Waarmee ik dus niet iemand specifiek bedoel, hé Pieter.

Langs deze weg wil ik ook nog eens helpen herinneren dat we aan gunstige tarieven batterijen kunnen kopen voor (belly)boten. Batterijen die geschikt zijn voor dit soort belasting en dus geen auto/alarm/modelwagen toestanden.

Bij deze is er ook door bijna iedereen lidgeld betaald (sommige leden zijn nog niet kunnen komen), hebben we het grootste deel van de voorschotten gekregen voor Duitsland en hebben we een nieuw lid in ons midden. Frederiek Davans komt ons vanaf nu regelmatig aanvullen. Waarschijnlijk zal hij dat ook doen met ons hengelbestand (zie www.davans.be), gisteren werden er twee heel mooie stokken geleverd (9ft/9# en een 8,4ft/4#)… Ook Reginald komt ons terug verheugen met zijn gezelschap. Wat de sfeer alleen maar ten goede komt.

Nog enkel sfeerfoto’s (let vooral op sommige mensen hun ernst… 😉 ) en we houden elkaar op de hoogte voor de volgende keer.

Luc

 

DSC_0124

 

DSC_0123

Dit bericht is geplaatst in Flies, Information, Meetings, Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.