Donderdag 18 en zondag 22 oktober: Reservoirvliegen en vissen!!

Dag Iedereen,

 

Nadat we afgelopen donderdag een boeiende uiteenzetting hebben gekregen van Simon over zeebaarsvliegen en vissen, iets wat toch niet zo evident is. Volgende donderdag (18/10) gooien we het over een hele andere boeg. 

Ronny gaat voor ons een aantal reservoir vliegen binden. We kennen hem natuurlijk van de droge Vlagzalmvliegen maar op Indiana is hij echt al een oude rot… Het zullen geen High Tech toestanden worden. Standaard bindmateriaal en alles wat een beetje speciaal is, dat brengt Ronny zelf mee.

Komt daar boven op dat we de zondag kunnen gaan vissen op Indiana zelf. De leden van The Nymph Maniacs mogen die dag hun hartje daar gaan ophalen… Voor sommige een ideale aangelegenheid om toch eens kennis te maken met reservoir vissen, misschien is dit voor sommige een extra opstapje van toch lid te worden van The Royal Coachmen.  Praktische zaken zullen we op de bindavond bespreken. Ik wil nog even meegeven dat de kostprijs van dit alles 0€ is!! Ik denk dat zowel Koen, Ronny als Edwin er voor iets tussen zullen zitten. 

 

grtn

Luc

Dit bericht is geplaatst in Agenda, Meetings. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.