Het nieuwe visseizoen komt in zicht.

Dag Iedereen,

 

Met rasse schreden naderen de maanden maart, april en mei… De begrippen “kleine opening”, “grote opening”, “meivliegen” en “evening rise” worden al terug wat vaker in de mond genomen. “Snoekstreamers”, “marabou” en consorten verdwijnen weer langzaamaan uit onze woordenschat.

De lente nadert dus… We kunnen terug beginnen dromen van lange zomeravonden, mistige ochtendgloren en nachtelijk verhalen aan het water. Dat betekent ook dat we langzaamaan onze zomerstop naderen.

We hebben echter nog een aantal bindavonden in petto. In tegenstelling tot het najaar zal er weinig tijd zijn voor “vrije bindavonden”. Ons programma zit goed vol en beloofd veel goeds. Voor veel mensen zal het welkome opfrissing zijn, voor andere een totaal nieuwe ervaring.

Daarom hoop ik jullie dan ook allemaal te mogen verwelkomen komende donderdag en de donderdagen daarop. Hieronder kan je het programma vinden voor het einde van het jaar.

Tot ziens en veel bindplezier

luc

 

 

12/02: Streamers voor rivier.

26/02: Droge vliegen door een gastbinder: dit beloofd veel goeds, ondanks dat hij nog niet zo gekend is bij het “Belgisch” publiek geniet hij een uitmuntende reputatie bij de clubs die hem reeds op bezoek hebben gekregen.

12/03: Short Nymphing: “onze” teergeliefde manier van vissen. Er zijn natuurlijk varianten en die zullen natuurlijk ook aan bod komen.

26/03: French Style

09/04: Natte vliegen

23/04: Zeebaars met de vlieg: Als we onze gastbinder te pakken krijgen beloofd dit ook een mooie afwisseling te worden.

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Agenda, Meetings, Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.