Komende bindavond 09/10

Nu kunnen we het bindjaar echt op gang schoppen. De uitstappen zijn achter de rug, de eerste bladeren vallen reeds en de meeste van jullie zijn terug uit Benidorm (of ander warme overwinterlocatie…). Nu begint het pas echt.

Komende donderdag kunnen we er terug invliegen. Wat staat er op het programma;

-We wisselen de ervaringen uit van het visweekend. Vorige sommige zijn dat er twee maar daar zijn we NIET jaloers op ;)…

-Vrij binden, niets bijzonders, als er specifieke vragen zijn, kan je steeds stellen…

 

Nu er eens niemand vergeten is van z’n visgerief en/of toebehoren mee te brengen naar de Ardennen, hebben we nu een en ander dat daar is achter gebleven. Een deel zou normaal gezien al bij de rechtmatige eigenaar moeten geraakt zijn… de rest komt donderdag mee.

Voor diegene die de vorige (eerste) bindavond niet geweest zijn… Hieronder staat nog een verslag van toen. Ik wil er wel nog ff aan herinneren dat er toen beslist is om vanaf dit jaar niet meer in het café (of terras, voor de muggenzifters of bijdehandjes 😉 ) wordt gedronken op kosten van de drankpot. Om te vermijden dat we meegaan met de prijsstijging(en) en zodat er niet moet bijgelegd worden door de kassa.

Dus, tot donderdag

 

Luc

DSC_0378-EFFECTS

Dit bericht is geplaatst in Agenda, Information, Meetings, Uncategorized. Bookmark de permalink.

24 Responses to Komende bindavond 09/10

  1. Pedro schreef:

    Ik ga zeker mijn doos proberen te vullen met schrimps voor het eind van de seizoen, nu dat ik zo veel verhalen over vlagzalm hoor… Dus tot dan!

  2. Kabouterventje schreef:

    Met schrimps… ben benieuwd…

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.