Weekend Ardennen

Ik wil het jullie nog even ter ore brengen. Vooral omdat ik steeds vaker de opmerking krijg om samen te gaan vissen, is dit het ideale moment. Op dit soort weekends kunnen we net die paar uren vrijmaken om jullie op weg te helpen, stekken te tonen en technieken aan te passen. Iets wat ons op een gewone visdag minder lukt (dan willen we ook gewoon vissen) want dan gaan we (vanaf dit jaar nog meer) de onbekende stukken opzoeken om jullie nog meer info te kunnen geven, nieuwe terreinen verkennen (extra vergunningen) en wordt er vaak heel last-minute beslist (zondagmorgen bellen, ’s middags nog aanzetten). 

 

De plaatsen voor het weekend beginnen zich te vullen maar er zal gezorgd worden voor het betere alternatief als bed (reisbed, degelijke luchtmatras,…) indien er een tekort is.

Je bent automatisch ingeschreven voor de BBQ van La Treignoise!

 

Wij (Pieter, Eddy, Hans en Luc) zullen daar reeds aanwezig zijn van vrijdagmiddag (15h) om jullie op te vangen en de nodige voorbereidingen te treffen (inkopen). Je mag dan al komen maar vanaf 18h staan we volledig jullie beschikking. 

 

Nog ff herhalen als je meewil:

-Mail naar Pieter of Luc

-Betalen van 75€ op BE25 7360 2884 9682

 

Dit bericht is geplaatst in Fishing trips. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.